INFORMATION OM INKÖP

Hur hittar jag den artikel jag letar efter?

Vi har arbetat hårt för att göra vår webbplats så enkel som möjligt att använda. Om du vet namnet på den produkt du letar efter kan du använda sökfunktionen på vår hemsida eller bläddra bland köpkategorier under “Butik” för datoranvändare eller “Kategorier” för mobilanvändare. Om du inte gör det kan du enkelt söka efter tiden för det tillstånd du vill behandla. Du kan också använda det övre navigeringsfältet för att “Handla efter tillstånd” för att se en fullständig A-Ö-lista över de läkemedel som vi kan tillhandahålla online och de medicinska tillstånd som vi kan behandla.

Hur kan jag kontrollera statusen för min beställning?

Du kan när som helst kontrollera status för din beställning genom att logga in på ditt konto och gå till “Beställningar”.
Du kommer att hållas uppdaterad om varje steg i din beställning via e-post. När du har betalat får du en orderbekräftelse via e-post. Vi skickar också ett e-postmeddelande till dig när vi har skickat din beställning; vi strävar efter att göra detta samma eller nästa arbetsdag.

Kommer jag att få ett kvitto på min beställning?

Ja, du kommer att få en orderbekräftelse via e-post.

Vilka betalningsmetoder accepterar du?

Vi accepterar de flesta större betalningsmetoder via vår webbplats, inklusive kryptovalutor (för kunder som vill vara anonyma), PayPal, banköverföringar och Western Union. Tyvärr accepterar vi för närvarande inte kreditkort.

Kan jag upprepa beställningen?

Ja, det är möjligt att beställa nya läkemedel. Om du beställer upprepade läkemedel och omständigheterna inte har förändrats sedan den senaste beställningen går processen mycket snabbare än din första konsultation. Du kan beställa upprepade leveranser av läkemedel genom att logga in på ditt konto (uppe till höger på varje sida) och välja det läkemedel du behöver från den tillgängliga listan.

RETURER OCH AVBOKNINGAR

Vad är returer och avbokningar?

Se vår “Returpolicy” för mer information.

Hur returnerar jag varor?

Om du vill returnera icke-medicinska artiklar bör du läsa vår “Returpolicy” för vägledning.

Kan jag returnera varor som jag har köpt?

Ja, du kan returnera alla icke-medicinska produkter till oss som är oanvända och i ett säljbart skick enligt vad som anges i vår “Returpolicy”. Tyvärr kan vi inte ta emot returer av läkemedel eller medicinska produkter, eftersom de inte kan återanvändas när de har lämnat apoteket.

Kan jag avbryta min beställning?

Du kan avbryta en beställning när som helst innan du får ett e-postmeddelande som bekräftar att varan har skickats. Detta kan göras via e-post. Om du har fått en bekräftelse på att varan har skickats, vänligen kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig.

Hur lång tid tar det att få en återbetalning?

När din återbetalning har bekräftats och alla utestående varor har returnerats till oss kommer du att få din återbetalning via den ursprungliga betalningsmetoden inom 3-4 arbetsdagar.

SÄKERHET, SEKRETESS OCH LAGLIGHET

Hur kan jag vara säker på att läkemedlet är äkta?

Vi är ett registrerat och reglerat apotek; vi köper alla våra läkemedel från samma grossister som ditt lokala apotek. Vi kommer alltid att leverera exakt vad som beställts och kommer aldrig att ersätta generiska läkemedel om det inte är vad du har begärt.

Varför behöver du alla detaljer som krävs?

När vi ber om personuppgifter och/eller medicinsk historia är det för att säkerställa att allt du får från oss är säkert och lämpligt för dig att ta. Detta är samma information som skulle krävas för att kontrollera en läkemedelsförsäljning eller ett recept på ditt vanliga apotek om du använder vår Online Doctor.

Är mina personuppgifter och min betalningsinformation säkra?

Alla uppgifter, inklusive personuppgifter, medicinska uppgifter och betalningsuppgifter, krypteras med 256 bitar innan de överförs. Våra servrar övervakas kontinuerligt och skyddas av brandväggar och de senaste säkerhetsuppdateringarna och kan inte nås direkt via Internet.

Använder ni cookies på er webbplats?

Ja, vi använder endast cookies när det är nödvändigt för att förbättra din upplevelse som kund på vår webbplats.

LEVERANS

När kommer min beställning?
Vi strävar efter att skicka alla beställningar som görs måndag – fredag före kl. 16.00 samma dag. Beställningar som görs utanför dessa tider skickas nästa arbetsdag.
 
Alla leveranser sker med PostNord, UPS, DHL som levererar måndag – lördag. Våra leveransalternativ har följande leveranstider:
 
Standard Tracked Delivery – 2/3 dagars leverans (normalt 48 timmar).
Express Spårbar Leverans – 1/2 dags leverans (normalt 24 timmar).
Specialleverans – Nästa arbetsdag (garanteras före kl. 13.00).
Var levererar du?

Vi levererar för närvarande till alla postnummer i Sverige, Finland och Norge. Vissa postnummer på landsbygden kan ha en något längre leveranstid.
Vi levererar också över hela Europa utan krångel.

Kan jag spåra min beställning?

Vi skickar ett e-postmeddelande med dina spårningsuppgifter när din behandling har skickats tillsammans med ett beräknat leveransdatum. Denna information finns också tillgänglig på ditt konto efter din beställning.

Vad ska jag göra om min beställning inte har kommit fram?
Leveransen sker normalt mycket snabbt efter att du mottagit ditt e-postmeddelande. Du kan kontrollera spårningsuppgifterna för ditt paket i ditt konto när som helst efter avsändningen för en uppdatering av din leveransstatus.
 
Tyvärr kan paket ibland komma bort i leveranssystemet, om du efter 10 dagar inte har fått din leverans, vänligen kontakta oss så kommer vi att göra allt vi kan för att lösa problemet.
Hur kommer min beställning att levereras?

Alla förpackningar är diskreta och omärkta, så det är lämpligt att leverera till var du vill (hem, arbete eller en granne). Ditt paket kommer med din normala valda postleverans.